Търсене
Профил на компанията
Продукти
Търговска мрежа
Качество
Околна среда
Професионално здраве и безопасност
Финансови данни
Новини
Изтегляне на файлове
Възможности за работа
Полезно за инженера
Тръжни процедури
Сортов прокат
СТОМАНА ИНДЪСТРИ АД е водещ производител на сортов прокат в България. Престижът на името СТОМАНА ИНДЪСТРИ, международно сертифицираното качество на сортовия прокат (TUV Rheinland Group), производственото ноу-хау и гъвкавостта, голямата дистрибутивна мрежа и високото качество на обслужването предлагани от СТОМАНА и нейните представители са част от предимствата, които обуславят водещия пазарен дял на СТОМАНА в България.

Пълната гама от сортов прокат предлаган от СТОМАНА съдържа продукти произвеждани в завода на компанията в Перник, България допълнени от гамата произвеждана от SIDENOR SA в нейния завод в Солун, Гърция.

СТОМАНА АД има водеща позиция на пазара за производството на сортов прокат благодарение на продажбите в цялата страна и дистрибутивната мрежа на нейните представители, SID-PAC България СА, член ан SIDMA SA, Гърция, компания с дългогодишна традиция, опит и ноу-хау в производството на стоманени продукти и маркетинг.

Въпреки своите отдели за износ, СТОМАНА е все по-активна на европейските пазари, където вече заема значими пазарни дялове.

СОРТОВ ПРОКАТ
Вид
Завод СТОМАНА ИНДЪСТРИ
Перник, България
Завод SIDENOR SA
Солун, Гърция (*)
КВАДРАТНИ ПРОФИЛИ
---
Странична дължина от 10 до 40 мм
ПЛОСКИ профилиШирина от 80 до 180 мм
Дебелина от 40 до 90 мм
Ширина от 20 до 150 мм
Дебелина от 5 до 20 мм
Диаметър от 40 до 120 мм
Диаметър от 10 до 40 мм
Дължина на крака от 60 до 100 мм
Дебелина на крака от 6 до 12 мм
Дължина на крака от 20 до 50 мм
Дебелина на крака от 3 до 6 мм
IPE ГРЕДИ---Височина на секцията от 80 до 120 мм
Височина на секцията от 80 до 140 мм
Височина на секция 30 мм


(*) За подробни технически характеристики и брошури на продуктите от продуктовата гама SIDENOR моля посетете www.sidenor.gr

Експанзията на СТОМАНА ИНДЪСТРИ АД на нови пазари в целия балкански регион в комбинация с новите инвестиционни планове целят бъдещото обогатяване на гамата предлагани продукти, при възможно най-ниски разходи за производство, нарастващо ниво на качеството и подобряване обслужването на клиентите.
Населено място | Авторско право © 2023 Stomana Industry S.A